15. lokakuuta 2013

Eat. Sleep. Rave. Repeat.


Multa on nyt taas pitkään kinuttu tätä tomorrowworld postausta ja tässä tä nyt tulee. Päätettiin siis host veljen kanssa pari viikkoa sitten käydä tsekkkaamassa kesän viimeiset festarit ja oli kyllä paras idea pitkään aikaan, senverran hyvä meno siellä oli! Mun fanituspisteet tippuivat erityisesti Hardwellille, Nicky Romerolle, David Guettalle sekä Armin van Buurenille jotka pitivät tunnelman katossa aamusta iltaan! Tuolla oli ehkä miljoona eri lavaa ja esiintyjää joten me pidettiin meidän melkeen eturivin paikat mainstagella koko päivän eikä liikuttu milliäkään mihinkään suuntaan, vaikka mä löisinkin itseni tosi moneen otteeseen milloin kenenkin olkapäiltä istumasta.

 Täällä Atlantassa on biksukelit jatkuneet aika pitkälle mutta toi päivä taisi olla niitä kesän viimeisiä superlämpimiä päiviä. Ihan täydellinen festarikeli osui kohdalle. Jos joskus pääsen vielä Tomorrowworldiin tai tomorrowlandiin niin toi leirintäalueella yöpyminen on kyl ihan must juttu! Siellä näytti tapahtuvan jopa enemmän kuin itse festarialueella haha.


Mulle kertyi koko päivän ajalta niin paljon kuvia ja videoita että kännykän muisti oli loppujenlopuksi ihan täynnä. Ehkä ihan hyväkin, niin pääsin täysillä nauttimaan keikoista, kun ei ollut edes mahdollisuutta keskittyä kuvien räpsimiseen.

Kaikenkaikkiaan meillä oli ihan mahtava päivä ja joka paikka tanssimisesta ja reivaamisesta kipeänä oli ihana päästä omaan sänkyyn nukkumaan päivän päätteeksi. Kotona oli kiva huomata että mun uudet valkoiset shortsit olivat täynnä vihreitä, liiloja, punaisia ja sinisiä raitoja johtuen kaikista päällesataneista festarimömmöistä ja glitterinauhoista. Noipa ei lähtenytkään pesussa pois , niinpä mulla on nyt aivan uudennäköiset shortsit kaapissa.
4 kommenttia:

  1. Hellou! :) Olen uusi lukija ja voin sanoa että blogisi vaikuttaa todella ihanalta! :) Keep it up, girl!! :)
    Arvostaisin todella, jos ehtisit käydä tsekkaamassa uuden blogini, joka koostuu pääosin erilaisista kauneuteen ja elämääni liittyvistä videoista <3 http://susannakatriina.blogspot.fi/

    VastaaPoista