6. lokakuuta 2013

Homecoming


Nyt saatte katella kyllä tosi huonilaatuisia kännykkäkuvia, kun oon ollut niin laiska kantamaan tota jättimöhkälettä mukana. Meillä JHS:ssä tapahtumarikas Homecoming-viikko oli siis tällä viikolla. Hetkeksi saatiin heittää school uniformit nurkkaan, kun joka viikonpäivälle oli asetettu oma pukeutumiskoodi; Maanantaina oli Twin day, jolloin piti pukeutua kaverin kanssa samanlaisiin vaatteisiin, tiistaina tacky day, jolloin pukeuduttiin mahdollisimman huonosti ja oikeen kunnolla miss matchaaviin väreihin ja keskiviikkona pukeuduttiinkin sitten julkkiksiksi. Tohon toi sitten jäikin koska meidän rehtori päätti peruuttaa torstain nerd dayn kun porukka ei pukeutunut ohjeiden mukaan...Noh jokun oppilas ei oikeen tykännyt tosta muutoksesta ja päätti sitten heittää piirakan meidän rehtorin naamaan perjantain ruokailussa...


Perjantain Spirit day oli ihanaa vaihtelua perus koulunkäynnille, kun kaikki oppitunnit oli tuplasti lyhyempiä ja päivän päätteeksi koko koulu kokoontui vanhaan gymiin pep rallyn merkeissä, meidän koulun cheerleaderit ja tanssiryhmä esitti pieniä demoja omista jutuistaan orkerterin soittaessa taustalla ja poikien iloksi paikalle oli tilattu myös KFC:n kananugetteja syömiskilpailua varten. Halukkaat saivat esitellä myös pallonheittotaitojaan koriksenheitto kilpailussa.


Lauantaina käytiin taas host-veljen kanssa shoppailemassa, aika huonolla menetyksellä kylläkin. Pitkän harkinnan jälkeen päätettiin mun kaverin kanssa käydä tsekkaamassa myös meidän koulun homecoming-tanssit. Toi päätos tehtiin siis jopa niin myöhään että tanssit oli alkaneet jo puoli tuntia sitten ja mä olin vielä ostoskestuksessa pyörimässä. Niinpä nopeasti ajettiin kotiin ja juoksin vetämään vaatteita päälle. En varmaan koskaan oo ollut noin nopea, koska laittautumiseen meni tasan 5 minuuttia ja loppujenlopuksi oltiin tansseista vain vähän reilu tunti myöhässä.:)
Juhlapaikalle saavuttuamme saatiin kokea aikamoinen ylläri; ei ketään missään. Noh me sitten kahdestaan hiippailtiin saliin mun deitin kanssa, katseltiin ypärillemme pimeessä salissa ja sanomatta sanaakaan, läpättiin kunnon yläfemmat toisillemme! Me todellakin oltiin aivan kahdestaan.. Onneksi kuitenkin rurkan takaa ja vessoista alkoi hiljalleen valua lisää porukkaa ja loppujenlopuksi meitä olikin 17. 17! Eipä taida olla nä homecoming tanssit meidän koulussa kauhean iso tjuttu, Jonesborossa kun kuitenkin on reilusti yli 1000 oppilasta. Ei kuitenkaan annettu ton pienen osallistujamäärän haitata, meillä oli kaikesta huolimatta ihan älyttömän hauska ilta ja en kadu yhtään menemistä, kylla toi homecoming on kuitetenkin vaihtarille ihan sellanen must juttu kokea.

8 kommenttia:

 1. Kuka sun deitti oli? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli vaan mun yks kaveri täältä :)

   Poista
 2. Haha, piirakalla päähän :D kiva ku säki postailet taas ;)

  VastaaPoista
 3. Selailen aina näitä vaihto-oppilas blogeja mitä muut vaihtarit kirjottelee ja pisti sun kohdalla silmään tuo GEORGIA ATLANTA, itsekkin täällä samaisessa paikassa hengailen vaihto-oppilaana! tarkemmin McDonough:issa kaakkois-Atlantassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, täällä mä :) kiva kuulla et jokun muukin on ollut samassa paikassa!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niitä tulee vielä joskus jatkossa lisää :)

   Poista