23. lokakuuta 2013

Fall Break

Meidän syysloma oli viimeviikolla; päästiin koulusta kotiin tuntia aikaisemmin keskiviikkona ja seuraavan kerran koulubussiin piti hypätä vasta tiistaina. Mä sain tietää koko lomasta vasta sunnuntaina joten me ei perheen kanssa ehditty pahemmin suunnitella mitään erityisempää tekemistä ton loman ajaksi. Mä siis vietin torstain ja perjantain lähinnä netflixin, rentoilun ja mikä parasta, syömisen merkessä! Perjantaina mun host-veli vei mut yhteen Atlantan suosituimmista halloween paikoista; Netherworldiin. Toi paikka kyllä nostatti kylmiä väreitä, sen verran aidoilta osa noista efekteistä tuntui.


Lauantaina meidän oli tarkoitus mennä shoppailemaan, shoppailusuunnitelmat muuttivat kuitenkin muotoaan, kun mun host-veli ilmoitti haluavansa disney Worldiin tänä viikonloppuna. Noh, niinpä me otettiin  taas auto allemme ja lähdettiin ajamaan kohti Orlandoa.


Mitä enemmän palmuja alkoi tienvieressä näkyä, sen lähenpänä määränpää häämötti. Me päästiin hotellille vasta pimeän aikoihin ja mä retkahdin sängylle heti ensimmäisen mahdollisuuden tullessa. Tota onnea ei kuitenkaan jatkunut kovin pitkään kun pitikin jo mennä syömään. Ruokapaikkojen etsiminen tohon aikaan tuntui melkeinpä mahdottomalta ja kun vihdoin löydettiin sopiva paikka, jouduttiin vielä hetki odottamaan ulkopuolella koska telkkarista tuli painimatsi jota kaikki olivat kokoontuneet katsomaan. Joskus 2-3 aikoihin aamuyöstä päästiin vihdoin ja viimein hotellille ja lämpimän suihkun kautta nukkumaan.

Sunnuntaina mut revittiin sängystä ylös ihan liian aikaisin! Mun host veli hyppi ja pomppi innoissaan kuin 5 vuotias ja oli ihan valmiina lähdössä Disney Worldiin. Mä taas koitin peittää silmiä ja korvia peitoilla ja tyynyillä ja pitkittää heräilyä mahdollisimman pitkään. Loppujenlopuksi oli pakko kuienkin nousta ja jatkaa matkaa kohti Magic Kindomia. Toi ei ollut mun eka kerta siellä ja muistin melkein kaikki paikat ulkoa, en tosiaan tiedä miten, kun tosta ekasta Floridan reissusta on jo senverran aikaa. Toi ei ollut eka kerta myöskään mun veljelle, joka oli kuulemma muutama vuosi sitten viettänyt tuolla 2 viikkoa putkeen... Haha.

Lämpimiä kelejä meidän reissusta ei todellakaan puuttunut, päinvastoin, jonottaminenen oli välillä yhtä tuskaa, kun aurinko porotti täysillä ylhäältä päin ja jalat olivat superväsyneet kaikesta tosta kävelystä ja jonotuksesta. Mun Host-veli oli sitä mieltä, että meidän pitää pyöriä teemapuistossa sulkemisaikaan saakka, mutta mä en kuitenkaan kannattanut tätä ideaa. Iltaparaatin ja ilotulitusten jälkeen viimeisen space mountain kierroksen houkutus kuitenkin kävi todella suureksi speed passien takia, joten pyörähdettiin sitten vielä senkin kautta! Jostain syystä meidän ohitteluyritys ei kuitenkaan onnistunut ja jouduttiin jonottamaan tunnelissa vielä puolitoista tuntia lisää...

Illalla alkoi vähän viiletä ja lämmin hotellihuone houkutteli enemmän kuin pitkään aikaan, me kuitenkin hypättiin vahingossa väärään parkkipaikkajunaan ja tehtiin pari ylimääräistä kierrosta ennen kuin oma auto löytyi. Myös hotellin etsimisessä oli ongelmia ja loppujenlopuksi päädyimme motelliin nukkumaan. Motelliin... En saanut unta koko yönä ja suikuun en edes vilkaissut...ettei käy niin kuin psykossa... hyi!

Maanantaina vietettiin viimeinen Floridapäivä Miamissa, biitsillä aurinkoa ottaen. Rusketus(lue. palamis)rajoilta ei todellakaan säästytty.. Olinkin jo kaivannut tollaista ihanaa polttavaa aurinkoa ja meri-ilmastoa 

1 kommentti:

  1. Hienoja kuvia ja rento meininki. Todella super mahtavaa!

    VastaaPoista